Politica de Retur

Returul produselor
Puteti returna produsele comandate in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Produsul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost livrat.

Returul coletului se va face folosind firmele de curierat Fan Curier sau DPD. La expedierea coletului, specificati ca metoda de plata: PLATA LA EXPEDITOR. Nu primim retururi prin Posta Romana, ci doar prin intermediul firmelor de curierat.


a. Conditii de retur:

- Asigurati-va ca produsele comandate sunt returnate in aceeasi stare in care au fost primite. Produsele returnate nu trebuie sa prezinte urme de purtare sau spalare sau miros de parfum; trebuie sa aiba toate etichetele atasate si sa fie insotite de bonul fiscal sau factura de vanzare. Daca produsele returnate nu corespund conditiilor de mai sus, ne rezervam dreptul de a nu va returna contravaloarea produselor, urmand sa va retrimitem coletul cu plata expeditiei la DESTINATAR.
- Completati formularul de retur si puneti-l in cutie alaturi de factura si produsul/produsele pe care doriti sa le returnati. Va rugam sa nu uitati sa atasati formularul. Fara acesta nu vom putea procesa returul dvs. Formularul este disponibil
- Impachetati produsele, de preferat in ambalajul original. Daca acest lucru nu este posibil, va rugam sa le ambalati intr-un mod asemanator, pentru a va asigura ca acestea nu sunt deteriorate in timpul transportului.
- Din motive de igiena NU SE ACCEPTA PENTRU RETURNARE produsele de lenjerie intima, din motive de igiena personala.  

├Än cazul ├«n care produsul returnat prezint─â ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, purtare, sp─âlare sau care miros a parfum, utilizare ori documenta╚Ťie lips─â, ne rezerv─âm dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicat─â dup─â evaluarea prejudiciilor aduse.

b. Cum se procedeaza:

1. Cumparatorul este obligat sa notifice STELLAR ATELIER intentia de a returna (conform termenului stipulat in Art. 6. DREPTUL DE RETRAGERE) printr-un email in care sa is exprime decizia de retragere din contract si pe care sa o trimiteta scrisa via pe hello@stellaratelier.ro.
2. Adresa la care se va trimite coletul retur este: ┬áÔÇ×Selana Shop SRL , Str Centurii nr3A, Et 1, Ap 1, Localitate:BUCURESTI, tel 0769660231".
3. Dupa primirea coletului si verificarea actelor si produselor,  vom initia rambursarea contravalorii in contul bancar specificat pe formularul de retur, in termen de 5 zile lucratoare.
Contravaloarea produselor deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunz─âtoare in cazul unei returnari de produs sunt suportate de catre dvs.

De asemenea, ne rezerv─âm dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abateri repetate savarsite de client (de ex: produse ce nu apartin Stellar Atelier, produse cu termen de returnare depasit, produse purtate), inclusiv pentru refuzuri constante si repetate de preluare a comenzilor lansate de pe un cont de client etc. fara o notificare prealabila.

La primirea coletului, produsul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate; in caz contrar acesta va fi refuzat.

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 24H printr-un email la adresa hello@stellaratelier.ro, pentru a remedia aceasta neplacere. Pentru inlocuirea cu un produs nou sau rambursarea banilor, taxa de transport va fi asigurata de STELLAR ATELIER.

Formular de retur

Nr comanda
Data
Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse:

Motivul Returnarii fiind:

Comandate la data:

Primite la Data:

Optiunile mele de retur sunt:

Doresc schimb marimea cu acelasi produs
Doresc inlocuirea produsului cu unul nou
Am primit alt produs decat cel comandat
Doresc returnarea contravalorii achitate in cont bancar

Pentru returnarea contravalorii produselor achitate, va rugam sa completati campurile de mai jos.

(Datele sunt necesare pentru returnarea contravalorii produselor achitate, singura optiune fiind transferul bancar)

Banca

Contul

Nume-Prenume

Adresa

Email

Telefon

Sunday,Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday,Friday,Saturday
January,February,March,April,May,June,July,August,September,October,November,December
Not enough items available. Only [max] left.
Add to WishlistBrowse WishlistRemove Wishlist
Shopping cart
Add Order Note Edit Order Note