Politica de Retur

Returul produselor

Puteti returna produsele comandate in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Produsul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost livrat.

Returul coletului se va face folosind firmele de curierat Fan Curier sau DPD. La expedierea coletului, specificati ca metoda de plata: PLATA LA EXPEDITOR. Nu primim retururi prin Posta Romana, ci doar prin intermediul firmelor de curierat.


a. Conditii de retur:

- Asigurati-va ca produsele comandate sunt returnate in aceeasi stare in care au fost primite. Produsele returnate nu trebuie sa prezinte urme de purtare sau spalare sau miros de parfum; trebuie sa aiba toate etichetele atasate si sa fie insotite de bonul fiscal sau factura de vanzare. Daca produsele returnate nu corespund conditiilor de mai sus, ne rezervam dreptul de a nu va returna contravaloarea produselor, urmand sa va retrimitem coletul cu plata expeditiei la DESTINATAR.
- Completati formularul de retur si puneti-l in cutie alaturi de factura si produsul/produsele pe care doriti sa le returnati. Va rugam sa nu uitati sa atasati formularul. Fara acesta nu vom putea procesa returul dvs. Formularul este disponibil AICI
- Impachetati produsele, de preferat in ambalajul original. Daca acest lucru nu este posibil, va rugam sa le ambalati intr-un mod asemanator, pentru a va asigura ca acestea nu sunt deteriorate in timpul transportului.
- Din motive de igiena NU SE ACCEPTA PENTRU RETURNARE produsele de lenjerie intima, din motive de igiena personala.  

În cazul în care produsul returnat prezintă ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, purtare, spălare sau care miros a parfum, utilizare ori documentație lipsă, ne rezervăm dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.

b. Cum se procedeaza:

1. Cumparatorul este obligat sa notifice STELLAR ATELIER intentia de a returna (conform termenului stipulat in Art. 6. DREPTUL DE RETRAGERE) printr-un email in care sa is exprime decizia de retragere din contract si pe care sa o trimiteta scrisa via pe hello@stellaratelier.ro.
2. Adresa la care se va trimite coletul retur este:  „Stellar Nova Impact SRL , Str. Centurii nr 3A, sector 6 Bucuresti, tel 0783037195".
3. Dupa primirea coletului si verificarea actelor si produselor,  vom initia rambursarea contravalorii in contul bancar specificat pe formularul de retur, in termen de 5 zile lucratoare.
Contravaloarea produselor deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzătoare in cazul unei returnari de produs sunt suportate de catre dvs.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abateri repetate savarsite de client (de ex: produse ce nu apartin Stellar Atelier, produse cu termen de returnare depasit, produse purtate), inclusiv pentru refuzuri constante si repetate de preluare a comenzilor lansate de pe un cont de client etc. fara o notificare prealabila.

La primirea coletului, produsul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate; in caz contrar acesta va fi refuzat.

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 24H printr-un email la adresa hello@stellaratelier.ro, pentru a remedia aceasta neplacere. Pentru inlocuirea cu un produs nou sau rambursarea banilor, taxa de transport va fi asigurata de STELLAR ATELIER.

Duminică, luni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă
Ianuarie,Februarie,Martie,Aprilie,Mai,Iunie,Iulie,August,Septembrie,Octombrie,Noiembrie,Decembrie
Nu sunt suficiente produse disponibile. Doar [max] ramase.
Adaugă la lista dorințelorVezi lista dorințelorEliminați lista dorințelor
Coș
Livrare gratuită pentru toate comenzile de peste [money]
Aproape gata, adăugați [money] mai mult pentru a obține LIVRARE GRATUITĂ!
Congratulations! Aveți transport gratuit!

Coșul dumneavoastră este gol.

Întoarceți-vă la magazin

Adăugați nota de comandă Editați nota de comandă