Termeni si conditii generale
Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.stellaratelier.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. Stellar Atelier,  S.C. Selana Shop S.R.L isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertelor, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, S.C. Selana Shop S.R.L isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Aceste erori nu obliga S.C. Selana Shop S.R.L la nicio actiune.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.  
www.stellaratelier.ro este administrat de S.C. Selana Shop S.R.L cu sediul Social: Str Centurii nr3A, Et 1, Ap 1, BUCURESTI, inregistrata la Registrul Comertului cu nr  J40/13442/2022, CUI 46469332. Programul personalului magazinului online STELLARATELIER.RO este de LUNI pana VINERI intre orele 9:00 - 16:00

1. INREGISTRAREA CA MEMBRU:

Pentru a putea cumpara de pe www.stellaratelier.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru. In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte si actuale despre dumneavoastra.

2. CONFIDENTIALITATE

S.C. Selana Shop S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Website-ul www.stellaratelier.ro si S.C. Selana Shop S.R.L. se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, ofertele si politica firmei.

Mai multe detalii despre confidentialitatea datelor, aici.

3. ABONAREA SI DEZABONAREA LA NEWSLETTER

Abonarea la newsletterul Stellar Atelier este gratuita si voluntara. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate, respecta legea Comertului Electronic si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile existente in subsolul fiecarui e-mail.
S.C. Selana Shop S.R.L detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru continutul publicat pe www.stellaratelier.ro.

4. PRET SI MODALITATI DE PLATA

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga, cand este cazul, si costurile de livrare. Pretul este exprimat in RON. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile, fara nici un preaviz sau notificare in prealabil.

Plata se plata se poate face in numerar, la curier sau plata online, prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Shopify Payments. Mai multe detalii despre modalitatile de plata, aici.

5. LIVRAREA PRODUSELOR

Informatii despre livrarea produselor se pot gasi aici.

6. POLITICA DE RETUR

Puteti returna produsele comandate in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Mai multe detalii in sectiunea dedicata retururilor.

7. RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE

S.C. Selana Shop S.R.L nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator.

8. DREPTURILE DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.stellaratelier.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea  S.C. Selana Shop S.R.L sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www. stellaratelier.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail hello@stellaratelier.ro

9. DESPRE COOKIE-URI

Pentru a afla mai multe despre cookie-urile pe care siteul www.stellaratelier.ro le foloseste, consultati sectiunea dedicata lor, aici.

10. DISPOZITII FINALE

Orice alta problema cauzata de produsele de pe www. stellaratelier.ro, netratata de niciun articol din pagina Termeni si Conditii, va fi notificată în scris către STELLAR ATELIER la hello@stellaratelier.ro . Ulterior, ea se va solutiona pe cale amiabila in 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris.

 In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parti.

Fiind de acord cu termenii de utilizare a magazinului online STELLARATELIER.RO, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea site-ului in aceste conditii.